Symasiner

Emerald 116

Perfekte sømmer og knapphull
Når lysten til å sy melder seg, skal helst arbeidet gå enkelt og resultatene bli nydelige. Det er grunnen til at hver enkelt Emerald leveres med en hendig sømoversikt. Sømoversikten anbefaller passende trykkfot, stinglengde, og -bredde, trådspenning og trykkfotpress for ulike stoffer og teknikker. Emerald 116 har 16 sømmer. Den har nyttesømmer, dekorativ søm og elastisk søm i tillegg til ettrinns knapphull.
Jade 2.0

Med praktisk tilbehørsoppbevaring
Ingen mekaniske brytere. Alle sømvalg gjør du med ett fingertrykk, og valgene blir vist i det oversiktlege og godt opplyste infodisplayet. Symaskina har 82 flotte sømmer, som kan justeres etter ditt ønske.  Sømmene består av nyttesømmer, dekorative sømmer, elastiske sømmer, ett-trinns automatisk knapphull. Sømmene kan enkelt justeres, speilvendes, forlenges og kombineres for kreativt syarbeid.
Opal 650

Skift fra god til suveren sying
Hvis du syr på en mekanisk maskin eller en eldre elektronisk model, går du glipp av fordelene ved moderne teknologi.
Våres elektroniske OPAL™ 650 symaskin er ekstra effektiv med en masse innebygget assistanse, som gjør syingen bedre! La din Husqvarna Viking® OPAL™ symaskin fokusere på å levere det beste resulat,mens du slapper av å fokuserer på å nyte syingen!
Opal 670

Moderne innovasjon
Touch skjermen er lett å navigere på og den viser alle dine innstillinger. Den automatiske trådsaks sparer deg for tid. Den skjærer over- og undertråd samtidig. Undertrådssensoren advarer deg, når du holder på å gå tom for undertråd. Den elektroniske trådspending innstiller den optimale trådspending til alle dine syprosjekter.
Opal 690Q

Stor kapasitet
Det unike EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ føler stofftykkelsen og tilpasser symaskinens innstillinger, så du får et perfekt resultat, når du syr. Start/Stop-knapp – Sy uten fotpedal. Praktisk funksjon når du syr knapphull, syr knapper, lange rekker av pyntesømmer eller når du spoler undertråd. Funksjonen automatisk trådklipp sparer tid. Over- og undertråden skjæres automatisk.
Touchskjærmen viser alle innstilinger og er lett å navigere rundt på. Den elektroniske, selvjusterende trådspending innstiller automatisk den rette trådspending for alle teknikker og stofftyper.
Sapphire 960Q

 Fellesskap og deilige Minner 
Våres top-of-the-line symaskin, SAPPHIRE™ 960Q, har en masse egenskaber, der gjør din syning lettere. Dessuten har modellen en høyoppløst interaktiv fargetouchskjærm, som er grei å navigere på. Du bruker en pekepinne for å aktivere alle funksjoner, velge søm og få informasjon.
Symaskinen setter automatisk de fleste innstillinger, når du har valgt stoff og syning. Du kan fokusere på det, du elsker: Å sy!
Passport 2.0

Reisen begynner nå
Forestill deg en symaskin som er så kompakt at du kan ha den med deg på sykurs eller ha den stående i bokhyllen. Forestill deg også at den samme maskinen er full av funksjoner, som er designet til å oppfylle høye krav. Denne maskinen er designet for å ta med seg på sykurs, på syferie eler andre steder du vil sy. Den gjør det mulig for deg å reise ut i verden for å få ny inspirasjon.
Ambition essential

Forskjellen ligger i detaljene
Innbygget overtransportør – kun fra PFAFF® i mere enn 45 år! Fullstendig jevn stoffremføring både fra oversiden og fra nedsiden. Syflaten til høyre for nålen er 200 mm, super til store syprosjekter. En bred variasjon av nydelige 7 mm sømmer, bl.a. nyttesømmer, knapphull, dekorative sømmer, quiltesømmer, korssting og overkastningssømmer. 
Ambition 1.0

Ny inspirasjon til deg
Du kan få vist dine valg, innstillinger og sømopplysninger, som den anbefalte trådspenningen, på skjermen. Alle sømme vises i naturlig størrelse, praktisk og intuitivt, klare lysdioder opplyser hele syområdet uten skyggedannelse. Profesjonelle nyttesømmer, perfekte knapphull og et kjempe utvalg av flotte pyntesømmer, quiltesømmer og korsstingssømmer, som kan gi din kreasjon det lille ekstra.
Quilt expression 4.2

Få øynene opp for dine muligheter
Opplev symaskinens tidløse skjønnhet. Det vil helt sikkert gi deg lyst til å sy. LED-lys opplyser hele syområdet uten skyggedannelser. Med talltastene kan du lett og hurtig velge den ønskede sømmen. Det store opplyste displayet viser deg den valgte sømmen med de anbefalte innstillingene. Start og stopp maskinen uten bruk av pedal. 9mm-sømmer og alfabet av høyeste kvalitet.
Performance 5.0

Sying, min lidenskap
Den tydelige skjermen med høy oppløsning viser sømmene i naturlig størrelse. Det intuitive layouten er lett å forstå. Tilføy nydelige detaljer til ditt syprosjekt med sømmer og monogrammer, som er opp til 48 mm brede.  Med denne funksjonen kan du lage nye 9-mm-sømmer eller redigere de innebygde sømmene uten begrensninger for din kreativitet. 

Overlock og coverlock

Huskylock s15

Innovativ fra ende til annen
Kombiner HUSQVARNA VIKING® HUSKYLOCK™ s15-overlockmaskinens hastighet og flotte resultater med din symaskins allsidighet – de passer perfekt sammen!

Maskinen er konstruert til hele 2-3-4-tråds-resultater på alle slags stoffer, fra stretch til ultratynne. Det ekstra trykkfotsløftet gjør det gøy å sy overlock på tykke lag stoff og quilt.
Tidsbesparende
Maskinens sømmer, kaster og klipper overflødig søm eller stoff vekk - i én praktisk arbeidsgang.


Huskylock s21

Styrke og kapasitet
Din ideelle sypartner venter på deg. Imponerende nyttesømmer og dekorative over og coverlocksømmer inspirerer til uendelig kreativitet. Det store syarealet gir deg mer plass til store prosjekter. Utvidelsesplaten øker ditt syareal og letter stoffremføringen. Elektronisk hastighetskontroll gir deg mulighet for å sy overlock og coverlock ved enhver hastighet.
Huskylock s25

Inspirerer til endeløs kreativitet
Det store grafiske berøringsdisplay viser utvalgte sømmer i faktisk størrelse også eventuelle justeringer, før du syr. Fantastisk flotte nyttesømmer og dekorative overlocksømmer og coverlocksømmer. Det store syarealet gir deg mere plass til store prosjekter. Utvidelsesplaten øker ditt syareal og letter stoffremføringen.
Dobbel LED-lampe lyser syområdet opp, så du kan sy uten anstrengelse, og skåner øynene.


Hobbylock 2.5

Sy som en profesjonell
Du kan sy, klippe og falde m.m i en enkel operasjon, og gi alle prosjektene dine en profesjonell finish. Med den utrolig robuste og pålitelige maskinen. Du får automatisk system for trådspenning, som gjøre det enklere å finne riktig innstilling og sørger for et nøyaktig sømresultat. Gi ideene dine en perfekt finish,. Maskinen har 15 overlocksømmer
Coverstich 2340CV

Brother coversøm maskin ble fort en favoritt i de fleste sy miljøer med sin enkle men robuste stil overbeviste 2340CV seg som en sterk og stabil maskin. Her får du tvers igjennom en veldig stabil og god arbeidsmaskin.
3 stings-trillingsøm (6 mm) 
Bred tvillingsøm (6 mm) 
Smal tvillingsøm søm (3 mm) 
Kjedesting 
Enkel og tre 
Treing ved hjelp av farget guide 
Hurtig og enkel undergriper treing  
Stinglengde mellom 2 og 4 mm 
Trykkfottrykk justering 
differensial transport, gir  perfekte søm i alle stoffer. 
Snap-on trykkfot

Broderimaskiner

Creative 1.5

Utvid din kreativitet
Du er unik! Hvorfor ikke uttrykke det på en måte, som virkelig avspeiler din personlighet og får deg til å skille deg ut? Med PFAFF® creative™ 1.5 sy- og broderimaskin er det lett og spendende å lage enestående broderier med en flott twist. Ved å bruke maskinens mange fordeler og PC-softwaren Embroidery Intro kan du se dine visjoner gå i oppfyllelse sting for sting. 
Designer Topaz 50

Fantasti. Kreativitet. Unike resultater
Det er noe magisk over den måten, syning kombineres med broderi kan forvandle noe helt alminnelig til noe helt eksepsjonelt. Med DESIGNER TOPAZ™ 50 sy- og brodérmaskin får du også fordelen av den innbygde syguiden og andre tidsbesparende funksjoner, som hjelper deg med å gjøre dine ideer til virkelighet. Ta din kreativitet til helt nye høyder! Forvent en fantastisk sy- og broderiopplevelse! Den interaktive fargetouchskjermen gjør det mulig for deg intuitivt å navigere gjennom forskjellige skjermbilder  til brodering, redigering og syning. Internettoppdateringer sikrer, at din DESIGNER TOPAZ™ 50 sy- og brodérmaskin alltid er up-to-date.
Designer Epic

Kortere vei fra tanke til handling
DESIGNER EPIC sy- og brodérmaskin er skreddersydd til å gi deg en helt ekstraordinær opplevelse. Den er f.eks. utstyret med en Tablet-lignende skjerm, WiFi, 120 Trinn-for-trinn animerte og illustrerende øvelser og mye, mye mere. Det betyr, at du kan føre dine villeste kreative ideer ut i livet. Velg stofftype og få et stort utvalg av syteknikker, fra basis - til detaljert syning. JoyOS Advisor™ funksjonen vil velge den beste søm, stingbredde, -lengde, trådspenning og trykkfotstrykk til den teknikk, du har valgt.  Animasjoner og illustrasjoner hjelper deg på vei og gir deg ekspertråd direkte på skjermen. 

Tilbehørskatalog